Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zvrhlík Pavol mal obchytkávať vlastného syna (5): Znásilnil aj manželku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BÁNOVCE NAD BEBRAVOU – Svoje zvrhlé chúťky si Pavol (51) z Bánoviec nad Bebravou mal ukájať na svojom 5-ročnom synčekovi celé dva roky. Podľa polície to nebol jeho prvý priestupok, v minulosti mal znásilniť bývalú manželku.

"Obvinený muž od začiatku roka 2010 do konca apríla tohto roku mal sexuálne zneužívať maloletého chlapca, s ktorým v tom čase žil v spoločnej domácnosti," potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Podľa informácii Tv Joj mal Pavol okrem iného malého chlapca nútiť, aby sa pred ním vyzliekal. Potom svoju maloletú obeť údajne hladkal po genitáliách a zadku.

Pavol v byte, v ktorom podnikal svoje zvrhlosti býval okrem chlapčeka aj s jeho 31-ročnou manželkou, ktorá o ničom nevedela. Násilník tvrdí, že je nevinný, a že si sexuálne obťažovanie vymyslela manželka so svokrou, ktoré sa ho chcú zbaviť.

Podľa polície sa deviant v minulosti dopustil už niekoľkých sexuálnych priestupkov. "V prípade preukázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov," doplnila Antalová. Ak však Pavlovi dokážu vinu, a súd dodrží zásadu „trikrát a dosť“, môže vo väzení prežiť celý zvyšok života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu