Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Morbídna láska: Mladík sa oženil s mŕtvolou, nastokol jej aj prsteň!

Chadil nasadil svojej láske na ruku obrúčku
Chadil nasadil svojej láske na ruku obrúčku (Zdroj: YouTube)

BANGKOK - Istý Thajčan tak veľmi miloval svoju snúbenicu, že sa s ňou rozhodol oženiť aj napriek tomu, že krátko pred svadbou zomrela. Zrejme sa riadil heslom "Láska až za hrob".

Chadil Deffy (28) sa poriadne dlho odhodlával svoju milú požiadať o ruku. So Sarinyu Kamsookovou (28) chodil dlhých desať rokov a dôležitý krok vždy neustále posúval na neskôr kvôli tomu, že študoval. Nakoniec dátum svadby stanovili na začiatok januára.

Nevesta sa bohužiaľ vytúženej chvíle nedožila. Niekoľko dní pred svojím najkrajším dňom v živote zahynula pri autonehode. Hneď po incidente Sarinyu síce previezli do nemocnice, kvôli nedostatku voľných operačných sál ju však nemohli ošetriť. Po šiestich hodinách čakania mladá žena zraneniam podľahla.

Keďže Chadil sa so smrťou svojej nastávajúcej stále nevie zmieriť, rozhodol sa s ňou oženiť, aj keď je už po smrti. Nedávno preto usporiadal budhistickú svadobnú ceremóniu, ktorá sa konala v meste Surin. Počas morbídneho obradu sa Surinyi vyznal zo svojek lásky a oddanosti. Smutný príbeh sa stal predmetom rozhovorov mnohých miestnych obyvateľov, ktorí mladíkovi vyjadrili sústrasť.

Morbídna svadba

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu