Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Svadba sa zmenila na tragédiu: Nevesta zomrela 90 minút pred obradom!

Alex a Jemma Zobraziť galériu (3)
Alex a Jemma (Zdroj: swns.com)

EXETER - Jemma Webbová (32) sa nevedela dočkať dňa, kedy svoju lásku k Alexovi Bradfordovi (30) spečatí pred oltárom. Osud to však zariadil inak. Len hodinu a pol predtým, ako si dvojica mala povedať "áno", mladá žena zomrela.

Zabila ju rakovina vaječníkov, ktorú jej diagnostikovali pred štyrmi rokmi. Podstúpila chemoterapiu a celý čas sa taktiež aktívne zapájala do rôznych kampaní, ktoré sa snažia na daný problém upozorniť. Vysnívanej svadby, ktorá sa mala uskutočniť 18. apríla na krásnom vidieckom sídle, sa však už nedožila.

Jemmin stav sa prudko zhoršil približne mesiac predtým, ako sa plánovala vydať. Spolu s Alexom sa preto rozhodli, že sa vezmú o niekoľko týždňov skôr a zariadili, aby za nimi matrikár prišiel domov. Aj to už ale bohužiaľ bolo neskoro. Piatej hodiny popoludní dňa 17. marca sa vyčerpaná žena už nedočkala. O tretej hodine vydýchla naposledy.

"Jemma dostala rakovinu, ale rakovina nikdy nedostala Jemmu. Všetci žasli, ako skvele chorobu zvláda. Ešte o druhej popoludní si myslela, že to zvládne. O hodinu neskôr tu už nebola," povedal Alex so slzami v očiach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu