Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otrasné: Žena fotila priateľa, ako niekoľkokrát znásilňuje dievčatko (10)!

Zvrhlý párik - Nerrisa a Neil
Zvrhlý párik - Nerrisa a Neil (Zdroj: wales news service)

CARDIFF - Zvrhlá dvojica nemala žiadne morálne zábrany. Žena (48) fotila svojho priateľa (49) pri znásilňovaní školáčky a perverzné snímky potom dávali na internet. Oboch v pondelok odsúdili za znásilnenie, sexuálne napadnutie, ohrozovanie mravnej výchovy mládeže a šírenie detskej pornografie. Nerrisa Williamsová pôjde za mreže na 10 rokov, jej pedofilný partner Neil Beecham na 12.

Dnes 17-ročná obeť ich otrasného činu sa z galérie v súdnej sieni prizerala, ako párik odvádzajú do väzenia. Keď mala iba desať, Beecham ju niekoľkokrát znásilnil a Williamsová zo zvráteného činu vždy urobila fotografie.

Beecham zábery posielal ďalším pedofilom a iným perverzákom a vešal ich na internete na rôzne "špecializované stránky", ktoré navštevujú zvrhlíci z celého sveta. Na otrasný prípad sa prišlo, keď dvojicu niekto udal polícii, ktorá prehľadala Beechamov dom v Aberdare v južnom Walese.

Detektívi v počítačoch našli stovky nechutných fotografií a videí Beechama s jeho maloletou obeťou a tisíce ďalších pedofilných materiálov. Obe monštrá sa k činom priznali a okrem trestu odňatia slobody budú doživotne zapísané do registra sexuálnych násilníkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu