Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kuriózne vysielanie: Moderátor sa opil, aby varoval pred alkoholom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia)

ĽVOV - Názorné varovanie pred požívaním alkoholu za volantom dnes zaradil do vysielania moderátor rozhlasovej stanice v západoukrajinskom Ľvove. Aby preukázal neblahý vplyv vysokých dávok liehovín na ľudské zmysly, vypil "v priamom prenose" trištvrte litra vodky.

Moderátor dávku konzumoval postupne po malých "panákoch" a medzitým komunikoval s poslucháčmi. Tí mali možnosť presvedčiť sa na vlastné uši, ako sa prejav rozhlasového redaktora mení. Pokusný objekt bol pod kontrolou lekára miestnej nemocnice a šéfa ľvovskej polícia Bohdana Mycaka.

Celá akcia rozhlasovej stanice Lvivska chvylja trvala štyri hodiny, s každou štvrťhodinu moderátor Andrij Velykyj skonzumoval novú dávku a podrobil sa meraniu na testeri. Pokus skončil bez veľkého prekvapenia, po skončení bol moderátor namol. V jeho krvi namerali takmer dve promile alkoholu.

Opití vodiči sú na Ukrajine veľkým problémom, len vo Ľvove ich v minulom roku zadržali 1800. Pokuty za alkohol za volantom sa pohybujú medzi 2500 a 3500 hrivnami (240 až 340 eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu