Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dievčatá sa opíjajú vagínou, zavádzajú si do nej tampóny s vodkou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: hobostudent.com)

Dosiahnutie opitosti pre mnoho mladých dievčat zo zahraničia dostalo trochu zvrhlý rozmer. Prišli totiž na spôsob, ako sa dostať do nálady rýchlo a efektívne - do pošvy si zavádzajú tampóny nasiaknuté vodkou!

Ako dôkaz pre rastúci počet takýchto experimentov slúžia početné internetové diskusie, kde si tínedžerky často píšu o tom, ako všetko funguje.

Docieliť stav opitosti alkoholovým tampónom funguje podarí v porovnaní s bežnou konzumáciou oveľa rýchlejšie. Látka ide totiž rovno do krvného obehu. Mladé dievčatá sa domnievajú, že opiť sa uvedeným spôsobom predstavuje okrem rýchlosti aj výhodu, že alkoholový dych neucítia rodičia. To ale podľa informácií zahraničných webov nie je pravda, pretože alkohol, ktorý je prítomný v krvnom obehu, je zjednodušene povedané, vylučovaný pľúcami.

Za ďalšiu predpokladanú výhodu tampónov s vodkou považujú dievčatá šetrnosť k tráviacemu traktu. Lekári však pred pokusmi varujú a označujú podobné experimenty za krajne nebezpečné. Ak sa totiž alkohol dostane do kontaktu s citlivými miestami, môže spôsobiť dievčatám veľké problémy. Niektorí odborníci dokonca hovoria o dlhodobo pretrvávajúcom krvácaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu