Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dôchodkyňa (84) chcela pohrýzť policajtku, vypadla jej pri tom protéza!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/JIČÍN - Brániť svojho vnuka, ktorý mal na rukách policajné putá, sa rozhodla dôchodkyňa z českého Jičína. Napadla totiž hliadku, ktorá proti nemu zasahovala. Policajta vyťahala za vlasy, jeho kolegynu sa snažila uhryznúť do nohy.

Policajtov v stredu privolali k rodinnej hádke. Mladý muž (23), vnuk seniorky, sa tam brutálne hádal so svojim strýkom. Vulgárne mu pritom nadával. Policajti ho vyzvali, aby sa upokojil. To ho však nahnevalo ešte viac a hnev zameral na nich.

"Častoval ich nevybranými výrazmi a jedného udrel do hrude," cituje portál idnes.cz hovorcu miestnych policajtov. Policajti mladíka spacifikovali a na ruky mu dali putá. 
 
Na jeho obranu sa však postavila stará mama. "Vrhla sa na jedného z policajtov, ťahala ho za vlasy a zároveň sa snažila uhryznúť jeho kolegyňu do nohy," popisovala situáciu hovorkyňa.  Policajti sa útoku vyhli, zato dôchodkyni sa uvoľnila zubná protéza, ktorá jej vypadla z úst. Ani to jej však údajne nezabránilo, aby pokračovala vo verbálnych útokoch.
 
Obom teraz hrozí väzenie za nebezpečné vyhrážanie a útok na verejného činiteľa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu