Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lekári si deväť týždňov nevšimli, že dôchodkyňa (75) mala v krku protézu!

Debbie s dcérou Umit
Debbie s dcérou Umit (Zdroj: Facebook)

BRAINTREE - Staršia žena z Veľkej Británie nedopatrením prehltla svoju zubnú protézu a odvtedy trpela zdravotnými ťažkosťami. Niekoľkokrát kvôli tomu navštívila lekárov, no ani jeden z nich šokujúco nedokázal odhaliť príčinu jej problémov.

Nermin Keatingová zhltla protézu, ktorú tvorí jedenásť zubov, ešte v novembri. Nasledujúcich deväť týždňov trpela bolesťami. V nemocnici jej diagnostikovali pľúcnu infekciu a nasadili antibiotiká.

Dcéra sedemdesiaťpäťročnej ženy, ktorá trpí Parkinsonovou chorobou, sa síce zdravotníkom zmienila o tom, že jej matke chýba horný umelý chrup, tí ale nepredpokladali, že by ho niekto dokázal prehltnúť. "Poriadne sa jej ani nepozreli do hrdla, ich prístup bol naozaj lajdácky," posťažovala sa Umit Maddocková.

Keď lieky nezaberali, zobrala mamu do nemocnice ešte trikrát. Zakaždým jej ale doktori predpísali ešte viac tabletiek. Až keď dôchodkyňa začala vydávať smiešne zvuky podobné duseniu, všimli si, že má v krku zaseknutú protézu. Tú nakoniec vybrali pomocou klieští von. Odvtedy sa Nermin cíti omnoho lepšie, informoval portál foxnews.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu