Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Reportér TV Nova to pohnojil: Nadával policajtom do ču*ákov!

Pultar sa pred policajtmi tváril ako neviniatko, v aute na nich nadával
Pultar sa pred policajtmi tváril ako neviniatko, v aute na nich nadával (Zdroj: super.cz)

PRAHA - Reportér českej televízie Nova Filip Pultar si poriadne zavaril. Na internete sa objavila nahrávka plná vulgarizmov, na ktorej si zlosť za prekročenie rýchlosti vylial na policajtoch. Nielenže sú to podľa neho buzeranti a ču*áci, ale ešte mal toľko drzosti, že sa snažil vykrútiť z platenia pokuty prostredníctvom svojej kamarátky, policajnej hovorkyne. Jeho zamestnávateľ ho už stiahol z obrazovky a hrozí mu "vyhadzov".

Vidina finančných ťažkostí a opletačiek reportéra natoľko rozrušila, že vytiahol televíznu kameru a policajtov si začal natáčať, hoci jej používanie na súkromné účely je zakázané. Policajné dôkazy o tom, že prekročil predpísanú rýchlosť 40 km/h, sa mu vôbec nepozdavali, pretože podľa neho začal brzdiť hneď za značkou.

Na videu, ktoré portálu super.cz, zaslal anonym, počuť Pultara, ako mužov zákona častuje kvetnatými frázami: "Buzeranti. Ču*áci to sú." Tieto slová im však nemienil povedať do očí a pred nimi sa tváril ako dokonalé neviniatko.

V súkromí auta sa ale zmenil na hrdinu a rozhodol sa podniknúť zásadný krok na svoju záchranu. Svojej kamarátke, policajnej hovorkyni, zavolal, aby mu pomohla. "Tak som jej povedal, nech si to vybaví, v*le, ****, minule som ju podržal, by ju vyhodili, v *ole... tak by mohla," hovoril na nahrávke svojmu spolujazdcovi.

Pultar sa pre super.cz vyjadril, že pokutu riadne zaplatil a na žiadny telefonát sa nepamätá. Policajná kontrola ho vraj rozčúlila preto, že mu iba krátko pred incidentom vrátili vodičský preukaz odobratý práve za opakované prekročenie rýchlosti.

Podľa denníka Blesk bude mať faux pas nepríjemnú dohru. Reportér, ktorý ma na krku hypotéku, do pár dní pravdepodobne príde o prácu.

Redaktor TV NOVA

 

Tip: Pozrite si spravodajské relácie TV Nova s ich reportérmi. Časy vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu