Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapca jej prebrala iná, kráska (15) skočila pod autobus!

Amanda rozchod s priateľom nezvládla
Amanda rozchod s priateľom nezvládla (Zdroj: Facebook)

DONGAN HILLS - Nezvládla nešťastnú lásku a šikanu spolužiačok, a tak sa svoj život rozhodla ukončiť pod kolesami newyorského autobusu deň po vianočných sviatkoch. Iba 15-ročná Amanda Cummingsová v pondelok na následky zranení zomrela.

Amanda mala pri svojom samovražednom čine vo vrecku odkaz. Stálo na ňom: "Nedokážem bez neho žiť. Bez neho pre mňa život nemá zmysel."

Podľa jej sesternice ju na strednej škole New Dorp High School od začiatku školského roka nemilosrdne šikanovala skupina spolužiačok. Všetko sa ešte zhoršilo, keď Amanda začala randiť s 19-ročným mladíkom, do ktorého sa zamilovala aj najhoršia z nich.

Keď sa ho jej sokyni podarilo prebrať, dievčine to zlomilo srdce. Doma všetkým povedala, že ide za kamarátkou, ale na svoju facebookovú stránku napísala "Zbohom".

Matka a jej priatelia sa ju snažili pomocou SMS presvedčiť, že všetko bude v poriadku a nech sa vráti domov. Ona však do telefónu iba plakala.

Ráno 28. decembra matke volali z nemocnice, že jej dcéra je v kritickom stave. Po piatich dňoch boja o život dievča zraneniam podľahlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu