Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zvrátená láska: Dievča (11) utieklo s priateľom svojej matky!

Milenecký pár je na úteku Zobraziť galériu (3)
Milenecký pár je na úteku (Zdroj: bild.de)

BERLÍN - Zamilovali sa a utiekli z domu. Na tom by ešte nebolo nič zvláštne, keby dievča nemalo jedenásť rokov. Lisa Pawlikovski z nemeckého Lipska zmizla s omnoho starším expriateľom svojej matky Mariom F. (28). Obaja sú už niekoľko týždňov nezvestní.

Zúfalý otec Jens Fritzsche (38) rozoslal fotku jedenásťročnej Lisy do médií. Pre nemecký denník Bild povedal, ako sa to všetko odohralo.

"Vždy ju zaujímali muži a s nástupom puberty sa to ešte vystupňovalo, keď sa zamilovala do toho Maria," spomína Jens. Teraz už vie, že ide o viac než len o neškodné očarenie. Keď si prvýkrát jeho dcéra so starším mužom pred pár týždňami vyšla, ani mu nenapadlo, že medzi nimi niečo je. "Som si istý, že ju uniesol. Nemá právo ju takto držať. Chcem svoje dieťa späť," plakal otec.

Mario F. je bývalý priateľ Lisinej matky, ktorý naposledy pracoval ako vodič kamiónov v Rakúsku. S partnerkou žil v spoločnej domácnosti. Neskôr ho ale okrem milenky začalo priťahovať aj malé dievčatko. Najprv sa k nej správal ako k dcére a hral sa s ňou. Potom jej ale údajne začal vyznávať lásku, písal jej listy a k svojmu vzťahu so verejne priznal aj na internete.

"Nevydržím to bez teba, myslím na teba každú sekundu, každý môj krok," vyznal sa zo svojich citov v niekoľkostránkovom liste. Keď sa list dostal na verejnosť, obaja "milenci" utiekli. Momentálne po nich pátra polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu