Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Objednal si prostitútku, prišla jeho dcéra a muž omdlel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gonzotown.wordpress.com)

HARARE - Africký obchodník dostal chuť na sex, a tak si do hotelovej izby objednal ľahkú devu. Na nesmierne zdesenie oboch sa vo dverách objavila jeho vlastná dcéra (20). Muž v šoku padol k zemi a dievča utieklo.

Titus Ncube zo Zimbabwe, ženatý otec troch detí, sa rozhodol riešiť manželské problémy po svojom. Zavítal do miestneho hotela a objednal si na izbu prostitútku. Keď sa ako predajná žena dostavilo jeho dieťa, omdlel. Dcéra na to konto s plačom utiekla.

"Je mi ľúto, čo som urobil," kajal sa hriešnik pre denník Daily Mirror. "Hovoril som so svojou ženou a dcérou. Ospravedlnil som sa za to, čo som vykonal. Chcem len späť svoju rodinu. Moja dcéra sa tiež hanbila a prestala robiť, čo robila. Budúci rok sa vracia do školy."

Ncube taktiež uviedol, že jeho manželské problémy sa tým nevyriešili. Pár preto zašiel za manželským poradcom a snaží sa znovu nájsť spoločnú reč. "Keby sme nemali deti, rozviedla by som sa s ním už dávno," povedala Rosemary. "Rozvod by ale (deti) ťažko niesli. Rozhodla som sa teda zostať. "

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu