Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rekordný zárobok: Vyžitá prostitútka dostala za sex 1,7 milióna!

Dawn Dunbarová rozhodne nevyzerá ako luxusná prostitútka
Dawn Dunbarová rozhodne nevyzerá ako luxusná prostitútka (Zdroj: INS News Agency Ltd)

LONDÝN - Britka Dawn Dunbarová (37), ktorá si na živobytie zarábala ako prostitútka na eskort, má dôvod na smútok. Podľa rozhodnutia súdu bude musieť vrátiť 1,6 milióna libier, ktoré dostala od svojho milenca a zákazníka Paula Hopesa (60).

Muž  obral za 18 mesiacov firmu, v ktorej pracoval ako účtovník, o 3,7 milióna libier (cca 4,3 milióna eur), z čoho minimálne 1,75 milióna (cca 2 milióny eur) nakoniec získala Dunbarová. Približne 750-tisíc minula na dovolenky a hazard. Ďalšie utratila za kúpu niekoľkých domov, drahých áut a na účte jej ešte stále zostalo okolo 400-tisíc libier.

Hoci Dunbarová na súde argumentovala, že všetky tieto peniaze sú platbou za jej sexuálne služby, sudca jej nedal za pravdu a uviedol, že suma ďaleko presiahla "bežnú mieru".

Hopesa poslal súd v roku 2009 do väzenia na sedem rokov s tým, že ak nevráti ukradnuté financie, môže si pobyt predĺžiť o ďalších desať. Všetko sa prevalilo, keď si susedia všimli jeho nadštandardného životného štýlu a privolali políciu. Obávali sa totiž, že ide o obchodníka s drogami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu