Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zvrhlý dedko súložil s vnučkou (14): Za sex jej platil!

ilustračné foto
ilustračné foto

BERLÍN - Chlipný penzista si urobil zo svojej vtedy štrnásťročnej vnučky doslova šľapku. Mal s ňou sex opakovane, celkom dvanásťkrát! Nenútil ju k nemu ale násilím, za chvíľky hriešnej rozkoše jej platil.

Teraz ho za to berlínsky krajinský súd poslal na 3 a pol roka za mreže. Informuje o tom denník Berliner Morgenpost.

Muž vinu odmieta a tvrdí, že ide o komplot jeho dcéry a vnučky. Tie sa mu vraj mstia za to, že ich prestal finančne podporovať. Súd ale nemal o previnení necudného nemeckého seniora pochybnosti. Výpoveď jeho dnes dvadsaťročnej obete bola natoľko detailná a presvedčivá, že dedo putoval s putami na zápästiach do kriminálu.

Pred šiestimi rokmi zneužívaná dievčina povedala počas trestného konania doslova: "Boli to zas**né prachy. Cítila som sa ako prostitútka."

K prvému sexuálnemu ataku necudného prarodiča smerom k vnučke, došlo na člne pri prechádzke po vodách Brandenburska. Potom všetko pokračovalo v dedovom byte a aj v byte jedného jeho známeho. Celkom bol hriešnik obžalovaný z dvanástich skutkov.

Sudca Karl Dieckmann opísal trestnú činnosť penzistu takto: "Začalo to maznaním a stupňovalo sa to až k regulárnemu pohlavnému styku. Nešlo o násilie, ale o platený sex."

Všetko skončilo vo chvíli, keď sa dievča zoznámilo s istým mladíkom, a začalo s ním chodiť. Deda potom stroho poslalo do hája. Ten sa rozzúril a urazil sa a žiadal, aby mu vnučka vrátila darčeky, ktoré jej predtým venoval.

Dievča dlhý čas váhalo, nechcelo svojho prarodiča udať. Nakoniec ho jeho priateľ predsa len prehovoril, aby sa zverilo svojej matke, dcére obvineného.

Tá otca udala na polícii a starček potom zasadol na lavicu obžalovaných. Zaslúženému trestu, hoci po šiestich rokoch, neušiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu