Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hilda (80) nevyžije z dôchodku, privyrába si ako prostitútka

Hilda je i vo svojom vysokom veku čiperná dáma
Hilda je i vo svojom vysokom veku čiperná dáma (Zdroj: gazetatema.net)

Nielen na Slovensku trú dôchodcovia biedu. Ani v Nemecku, krajine s najväčšou európskou ekonomikou, si nežijú na vysokej nohe. Dôkazom toho je Hilda (80) z Kolína nad Rýnom. Vo veku, kedy by sa mala starať o vnúčatá, ju finančná núdza dohnala k práci prostitútky.

Hilda Breerová okúzlila Nemecko ako speváčka v miestnej televíznej súťaži talentov. Jej vystúpenie nadšene sledovali milióny divákov. Čo ale tušil len málokto, bolo, že si privyrába, a to veru naozaj zvláštnym spôsobom. Namiesto pletenia šálov či ponožiek starenka predáva svoje telo.

Rodáčka z Argentíny bola kedysi vo svojej vlasti hviezdou. Hrala v slávnych seriáloch , ako speváčka vypredávala koncertné haly. "Zarábala som vtedy kopec peňazí. Keď som v roku 1980 odišla do Nemecka, dala som svojim príbuzným plnú moc," hovorí. Tí však jej majetok vrátane troch domov predali a zmizli. Dnes musí vyžiť z približne 220 eur na mesiac.

"Čítala som inzertá, že nočný klub hľadá posily," spomína Hilda na to, ako s k práci predajnej ženy pred dvoma rokmi dostala. "Bola som veľmi populárna. Mnoho mladých chlapcov to chcelo vyskúšať s niekým starším. Našťastie väčšina z nich boli naozaj fešáci."

Svojrázna dôchodkyňa za hodinu berie 140 eur, toho 80 odvádza majiteľovi klubu. Pred polrokom si ale uvedomila, že na fyzicky náročnú prácu vo svojom veku nestačí. Ako prostitútka sa preto venuje už len dvom stálym zákazníkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu