Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sex na kapote auta: Policajt rád súložil v uniforme, aj v trojke!

Webber posielal svoje nahé fotky mladej mamičke Mitchellovej
Webber posielal svoje nahé fotky mladej mamičke Mitchellovej (Zdroj: allvoices.com)

GLASGOW - Mladá matka Sarah Mitchellová sa ocitla v centre sexuálneho škandálu, ktorý otriasa škótskou políciou. Na kapote policajného auta si to totiž rozdávala s mladým dôstojníkom Kyleom Webberom.

Dvadsaťtriročná nemravnica, ktorá pracuje pre eskort servis, sa s chlípnym policajtom zoznámila na Facebooku. Od zbytočných rečí prešli rovno k činom. Kyleovi to však nestačilo a slečne začal posielať aj nemravné fotky, na ktorých sa vystatuje svojou mužnosťou. "Neboli sme pár, len sme spolu spávali," opisuje Sarah charakter ich vzťahu.

Jednej noci, keď mal Webber službu a cítil sa osamelý, zavolal svojej "priateľke s výhodami", aby ho prišla povzbudiť. Párik zastavil na tmavej ceste, kde im už nič nebránilo v uspokojovaní svojich sexuálnych túžieb.

Mladík týždeň nato dokonca Sarah požiadal, aby zorganizovala švédsku trojku. "Povedal mi, že to ešte nikdy v živote nerobil s dvoma naraz, a že by to chcel skúsiť. Najprv mal trému, ale potom si dal pár drinkov a rozbehol sa. Sexovali sme celú noc," povedala Mitchellová. Podľa jej slov ju dvadsaťdeväťročný dôstojník neskôr zavolal aj priamo na policajnú stanicu, kde si to rozdali vo vypočúvacej miestnosti.

O vyvádzaní člena policajného zboru sa však dozvedeli jeho nadriadení, ktorí celú záležitosť vyšetrujú. Webberovi teraz hrozí "vyhadzov".

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu