Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexuálny maratón sa zvrhol: Satanistky dorezali mladíka 300-krát!

Obvinené Rebecca Chandlerová a Raven Larabeeová
Obvinené Rebecca Chandlerová a Raven Larabeeová (Zdroj: thesmokinggun.com)

PHOENIX - Dve spolubývajúce vlákali do bytu tínedžera, počas satanistického sexuálneho maratónu ho zviazali a spôsobili mu 300 rezných rán na krku, nohách, rukách a chrbte.

Osemnásťročný mladík sa s Rebeccou Chandlerovou a jej spolubývajúcou Raven Larabeeovou (obe 20 rokov) zoznámil na internete a do Milwaukee, kde žili, prišiel na ich pozvanie.

Obeť síce očakávala, že počas ich stretnutia dôjde k sexu, situácia sa ale trochu zvrhla. Chlapec pristúpil na dohodu, že ho dievčatá zviažu povrazmi a lepiacou páskou. Potom ho však v rámci akéhosi satanistického rituálu tristokrát bodli nožom.

Chlapec z bytu utiekol so strašnými zraneniami po celom tele a privolal políciu. Tá byt páchateliek našla veľmi jednoducho tak, že sledovala kaluže krvi, ktoré za sebou tínedžer zanechal. Keď policajti vošli dovnútra, Chandlerová s ľadovým pokojom povedala: "Asi hľadáte mňa."

Obe dievčatá priznali, že sa sexuálny satanistický rituál konal spočiatku na základe vzájomnej dohody, ale že sa potom nechali "trochu uniesť". V ich byte sa našli knihy typu "Vlkodlakov sprievodca životom" či "Kniha pravidiel pre nekromantické rituály". Obe slečny obvinili z ťažkého ublíženia na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu