Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Daniela (15) sa vyspala so 150 mužmi, išla aj za cigarety

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: limadang.com)

BUKUREŠŤ - Ďalší poburujúci prípad zamestnáva v týchto dňoch novinárov z Rumunska. Opäť ide o bizarný príbeh týkajúci sa mladých ľudí, ktorý je plný sexu.

Tentoraz ide o dve 15-ročné dievčiny z mesta Gheorgeni, ktoré si podľa polície zarábali prostitúciou. Jedna školáčka menom Daniela klientov uspokojovala a druhá ich tej prvej dohazovala. Prvá spomínaná mala sex s najmenej dvanástimi spolužiakmi, počet jej sexuálnych partnerov sa ale podľa policajných vyšetrovateľov blíži k číslu 150.

Škandál vypukol ešte v decembri, kedy Danielina matka podala sťažnosť na políciu na niekoľko spolužiakov svojej dcéry. Muži zákona prípad preverili s podozrením, že žiačku jej starší spolužiaci nútia k prostitúcii. Nakoniec vysvitlo, že Daniela sa s nimi dobrovoľne vyspala za peniaze alebo cigarety. Bežný sex "klientov" vyšiel na 5 ron (približne 1,3 eur), orálny sex na 3 rony (0,8 eur).

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania tínedžerka predáva svoje telo už približne jeden rok. Podľa riaditeľky lýcea bola Daniela slabá žiačka, ktorá pravidelne prepadávala z matematiky. S dochádzkou alebo disciplínou problémy však nemala. "Na jej správaní sme nepozorovali v poslednej dobe nič podozrivé," dodal zástupca školy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu