Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Divoký sex milionárov: Ženu si natáčal pri styku na toalete!

Milionári Mary a Chris Normanovci
Milionári Mary a Chris Normanovci

PRAHA - Britský milionársky pár Mary a Chris Gormanovcov zatkla polícia po tom, čo ich našla súložiť na toalete v nočnom klube na Floride. Boháč natáčal svoju ženu pri pohlavnom styku s cudzím mužom. Obvinení sú ale aj z držania drog a napadnutia policajta.

Manželský pár, ktorého majetok dosahuje takmer 60 miliónov eur, si chcel spestriť nudný život divokým večierkom. "Jeden zo zamestnancov klubu ma informoval, že beloch, černoch a ďalšia beloška, ktorá bola neskôr identifikovaná ako Mary Lang Gormanová (43), majú pravdepodobne sex na pánskom WC," uviedol policajt Noah Pruitt na súde.

Vošiel teda na toalety. Jedna z kabínok bola zamknutá. "Keď sa otvorili dvere, beloch sledoval obvinenú, ako súloží s čiernym mužom," pokračoval Pruitt. Podľa jeho výpovede obaja muži odišli a Mary nechali v kabínke. Keď odchádzala, do policajta naštvane strčila.

"Belocha neskôr identifikovali ako Chrisa Gormana (44). Obžalovaná mala v peňaženke dva papierové balíčky s bielym práškom. Na základe mojich skúseností som spoznal, že pravdepodobne ide o kokaín," vypovedal policajt.

Obvinený pár všetky obvinenia popiera. "Sme zdesení postupom polície. Neveríme, že sme urobili niečo, čím by sme si zaslúžili obvinenie. Je to pre nás i naše deti veľmi nepríjemná situácia," uzavrel Gorman.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu