Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Moslimka nafotila šokujúce akty: Odhalila tvár, prsia... všetko!

Dievča ostýchavé rozhodne nie je Zobraziť galériu (2)
Dievča ostýchavé rozhodne nie je (Zdroj: arebelsdiary.blogspot.com)

KÁHIRA - Fotografie nahej ženy sa postarali o škandál v Egypte, kde dva týždne pred začiatkom parlamentných volieb volebná kampaň naberá na obrátkach. Televízia Al-Džazíra v utorok uviedla, že aktivistka z mládežníckeho Hnutia 6. apríla na svojom blogu zverejnila zábery, na ktorých je vidieť nahá. Ženská nahota je pritom v moslimskom svete považovaná za tabu a tlačové oddelenie hnutia sa nechalo počuť, že mladá žena nikdy nebola jeho členkou.

Hnutie 6. apríla začiatkom roka pomáhalo s organizáciou protestov, ktoré prispeli k zvrhnutiu prezidenta Husního Mubaraka tento rok 11. februára.

Agentúra DPA poznamenala, že dievča má na fotografiách na sebe iba pančuchy a červené balerínky. V atmosfére, kedy niektoré médiá už dlhšiu dobu bojujú proti mládežnickému hnutiu, by akákoľvek spojitosť jej blogu s ním poškodila jeho obraz pred voľbami.

Otázka, do akej miery môžu ženy odhaliť svoje súkromie, sa v Egypte pretriasala aj v posledných týždňoch. Radikálna islamská strana An-Núr napríklad nahradila fotografiu jednej svojej kandidátky obrázkom ruže, zatiaľ čo mužských kandidátov všade sprevádzala ich podobizeň. Predseda strany tvrdil, že išlo o vlastné rozhodnutie kandidátky, bojovníčky za práva žien.

Prvé parlamentné voľby v Egypte po zvrhnutí Mubaraka začínajú 28. novembra a majú sa konať v troch etapách, z ktorých posledná je plánovaná na január.

Aliaa Magda Elmahdy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: arebelsdiary.blogspot.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu