Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalší škandál: Sexi moslimka predviedla nahé telo v časopise!

Veena Maliková na obálke časopisu spôsobila rozruch
Veena Maliková na obálke časopisu spôsobila rozruch

DILLÍ - Pobúrenie vyvolala v Pakistane fotka tamojšej herečky Veeny Malikovej na obálke indickej edície časopisu FHM. A to nielen kvôli tomu, že je na nej herečka bez oblečenia, ale aj kvôli písmenám ISI na jej ľavej ruke. Tie sú totiž skratkou pre pakistanskú rozviedku, ako pripomína BBC.

Hovorca herečky teraz síce popiera, že by takúto fotku skutočne nafotila, ale časopis FHM trvá na tom, že s fotografiou nijako nemanipuloval. Jeho indický editor uviedol, že nápad so skratkou pakistanskej rozviedky bol síce jeho, ale Maliková vraj sama navrhla použiť pritom tlačené písmená.

Podľa časopisu bolo všetko myslené ako vtip. "V Indii sa o tom vtipkuje ... keď sa niečo nepodarí ... hovoríme, že za tým musí byť ISI," uviedol editor indickej verzie časopisu, ktorý tak narážal na napäté vzťahy medzi Islamabádom a Dillí.

Pakistanská rozviedka v poslednej dobe vzbudila veľa pozornosti, keď ju vysoko postavení americkí činitelia obvinili z podpory ozbrojencov, ktorí z Pakistanu útočia na západné jednotky v susednom Afganistane.

Podobný škandál ako fotografia pakistanskej herečky nedávno vzbudil aj záber nahej egyptskej aktivistky, ktorý zverejnila na svojom blogu. V moslimskom svete je ženská nahota považovaná za tabu a podobné fotky sa na verejnosti prakticky neobjavujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu