Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jožo sa ukájal na deťoch a odmeňoval ich cigaretami, za mreže nepôjde!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BRNO - Svoje zvrhlé sny si chccel splniť Josef Balog (30) zo západného Česka. Pred budovou bývalého hotela si vyčíhal dvoch malých chlapcov (10, 11), chytil ich za kapuce a vtiahol do budovy.

"Prikázal im, aby mu treli pohlavný úd a od jedného z chlapcov žiadal aj orálny sex. Sám potom sal ústami prirodzenie jedného z chlapcov. Obidvoch potom pustil na slobodu a dal im za odmenu cigarety s tým, že sa so "zážitkom" nemajú nikde chváliť," popísala prípad štátna zástupkyňa Václava Brýdová.

Balog na súde túto verziu poprel. Podľa neho sa všetko odohralo na dobrovoľnej báze a chlapci za ním "doliezli" každý zvlášť. Ich úmysly boli vraj zištné.

"Štefan sa mi ponúkol sám, že ma za krabičku cigarit uspokojí. Ani som nevyvrcholil a prestali sme," tvrdil Balog. Ani druhý chlapec podľa neho nie je žiadne neviniatko. "Ľuboš chcel odomňa kúpiť krabičku cigariet. Povedal som mu, že to ale zadarmo nebude a že budem niečo chcieť. Želal som si, aby som mu mohol sať prirodzenie a on súhlasil."

Všetko sa údajne opäť odohralo v bývalom hoteli. Chlapec sa vyzliekol a dal Balogovi úd do úst. Za zakázaný sex dostal štyri cigarety.

Prípad z minulého decembra sa dnes uzavrel. Súd Baloga potešil, vymeral mu totiž len 2,5-ročný podmienečný trest so skúšobnou dobou štyri roky a povinnosťou absolvovať ambulantnú sexuologickú liečbu. O prípade informoval denik.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu