Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Adrenalínový sex: Študenti si to rozdali na piknikovom stole!

Jarred a Maya chceli z miesta činu ujsť
Jarred a Maya chceli z miesta činu ujsť (Zdroj: polícia)

FLORIDA/BRATISLAVA - Párik vysokoškolákov obvinili z exhibicionizmu potom, čo ho prichytili pri sexe na stavbe federálneho sudu v americkom Jacksonville. Jarred Dauth (21) a Maya Manseurová (23) preliezli takmer dvojmetrový plot v centre mesta a podľa polície si to rozdali na piknikovom stole.

K incidentu došlo počas výročného futbalového zápasu medzi tímami z Foridy a Georgie. Pri tejto príležitosti sa do mesta na víkend nahrnie kopec univerzitných fanúšikov, pričom polícia vždy zaznamená aj zopár výtržností. Tentokrát si však zgustla na niečom oveľa pikantnejšom.

Hoci sa dvojica snažila pred mužmi zákona ujsť, nepodarilo sa jej to. Dauth aj Manseurová sa po zadržaní priznali ku konzumácii alkoholu a za ich čin im hrozí pokuta alebo až jeden rok vo väzení.

S podobnými neresťami sa však v USA v poslednej dobe akoby roztrhlo vrece. Televízia KLTV minulý mesiac informovala o dvojici, ktorú zatkli v Charlestone, štát Južná Karolína, pri pohlavnom styku v múzeu. Ďalšie médiá zase hlásili zatknutie v Montoursville, štát Pennsylvania, za sex v autobuse.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu