Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maniak sa filmoval pri sexe: Chcel sa ohodnotiť a zistiť, aký je kanec

Gibbons odchádza zo súdu
Gibbons odchádza zo súdu (Zdroj: wales news service)

CARDIFF - Graham Gibbons (42) má poradenskú firmu, ktorá pomáha zvyšovať výkonnosť zamestnancov iných podnikov. Jeho práca ho očividne inšpirovala natoľko, že sa rozhodol zvýšiť aj tú svoju. Nie však pracovnú, ale sexuálnu.

Počas intímneho styku so svojou priateľkou si položil pri posteľ mobilný telefón, na ktorý nahral vyše polhodinové vyvádzanie v posteli. To však nemal robiť; partnerka video našla a poriadne ju to vytočilo. Keď sa Grahama spýtala, prečo ju nahral bez toho, aby sa jej predtým spýtal, či s tým bude súhlasiť, odpovedal, že "je perverzák a ukája sa na tom". Žena preto kontaktovala políciu, ktorá hriešnika obvinila z voyerizmu.

Brit svoje konanie obhajuje tým, že mu išlo o analýzu svojej výkonosti. Chcel jednoducho zistiť, aký dobrý je v posteli. "Po tom, ako som si preštudoval záznam, poskytol som priateľke dvadsať minút sexuálneho uspokojenia, päť minút pohlavného styku a ďalších deväť minút sexuálnej rozkoše," uviedol Gibbons na súde s tým, že v podstate šlo "akademický výskum".

Prokuráto jeho obhajobu považuje za smiešnu."Obvinený nahrával niečo, čo má výsostne súkromný charakter. Pokúšal sa o akúsi štúdiu času a pohybu, keď sa pomocu záberov snažil zistiť, kto robil čo a ako dlho to robil. Je to absolútne nemiestne," povedal Hywel Hughes. Súdny proces pokračuje.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu