Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krvavý diktátor Husajn mal vstať z mŕtvych: A hrať v porne!

Mohamed Bishr doplatil na svoju podobu s bývalým diktátorom
Mohamed Bishr doplatil na svoju podobu s bývalým diktátorom (Zdroj: Ahram Online)

EGYPT/BRATISLAVA - Egypťan Mohamed Bishr, ktorý sa podobá na mŕtveho diktátora Saddáma Husajna, tvrdí, že sa ho snažil uniesť gang Iráncov a donútiť ho zahrať si v pornografickom filme. Snímka mala byť potom predaná médiám a poslúžiť ako autentický záznam.

Potom, čo Bishr odmietol honorár 300-tisíc dolárov, pokúsili sa ho uniesť muži v čiernych oblekoch, keď išiel do kaviarne v Alexandrii. "Traja muži, ktorí mali za opaskami zbrane, ma donútili vystúpiť z auta, strčili ma do dodávky a bili do hlavy," povedal Bishr portálu Ahram Online. "Z nejakého dôvodu však medzi únoscami vypukla hádka a z vozidla ma vyhodili," dodal muž.

Nie je to prvýkrát, čo malo byť meno Saddáma Husajna skompromitované prostredníctvom sexuálnej nahrávky. Ešte pred inváziou do Iraku v roku 2003 mala americká tajná služba CIA využiť Husajnovho dvojníka a predstierať, že má sex s dospievajúcim chlapcom.

„Vyzeralo by to, ako by ho natočila skrytá kamera. Veľmi zrnité, ako by to bola tajná nahrávka sexuálnych radovánok,“ uviedol agent, ktorého v roku 2010 citoval denník Washington Post.

Husajn v porne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu