Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Komplexy zo semenníkov: Pacient sexoval už mesiac po ich zväčšení!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MEXIKO - Chirurgovia v Mexiku sa podujali na odvážny zákrok, počas ktorého pacientovi zväčšili jeden zo semenníkov pomocou implantátu, ktorý sa bežne používa na vyplnenie brady. Informácie priniesol magazín Journal of Sexual Medicine.

Nemenovaný štyridsaťpäťročný muž trpel dlhé roky depresiami, pretože sa narodil s miniatúrnym pravým semenníkom, zatiaľ čo ten ľavý bol normálnej veľkosti. Lekári preto chybný semenník odstránili a nahradili ho umelým. Aj tak bol však rozdiel medzi oboma pohlavnými žľazami ešte stále značný.

Odborníci sa teda rozhodli, že pravú časť zväčšia pomocou silikónovej výplne, ktorá bežne slúži na vytvarovanie brady. Tento ty procedúry bol údajne vykonaný prvýkrát na svete.

"Muži majú čoraz väčšie komplexy zo svojho vzhľadu, z čoho potom vyplývajú ich psychické problémy. Mnoho z nich nie je spokojných so svojimi pohlavnými orgánmi, s čím im teraz, vďaka novej technike, môžeme pomôcť," uviedol urológ Fernando Ugarte.

Spomínaný pacient je v súčasnosti s veľkosťou svojich semenníkov veľmi spokojný a už mesiac po operácii si mohol užívať sex.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu