Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žena čakala smrť: Utratila 30-tisíc, pribrala 25 kíl a vyzdravela!

Sue Pickardová
Sue Pickardová (Zdroj: SWNS)

LONDÝN/BRATISLAVA - Matka dvoch detí, ktorej diagnostikovali ťažkú formu rakoviny, sa rozhodla užiť si naplno zostávajúce mesiace života. Na svetské radovánky utratila úspory vo výške 30-tisíc libier (cca 35-tisíc eur) a v dôsledku stravovania sa v luxusných reštauráciách pribrala za krátky čas 25 kíl. Keď už začala byť pripravená na najhoršie, lekári ju informovali, že je vyliečená!

Sue Pickardovej (47) sa vo februári minulého roka zrútil svet. Lekári u nej objavili 7,5-centimetrový nádor na krčku maternice, pričom rakovina sa rozšírila aj do lymfatických uzlín. Podľa odhadov jej neostávalo viac ako 12 až 18 mesiacov života.

Hoci okamžite začala s náročnou chemoterapiou aj rádioterapiou, babička troch vnúčat neočakávala, že sa stane zázrak. Spolu so svojím manželom Tonym (54) si teda zaumienili užiť si posledné spoločné chvíle a neváhali utrácať vo veľkom.

Desaťtisíc libier dali na dom v anglickom Bedworthe a ďalšie nemalé sumy putovali na TV s plochou obrazovkou či luxusnú sedaciu súpravu. Okrem dovoleniek sa každý večer stravovali v reštauráciách, čo na Sue zanechalo badateľné následky. V priebehu pár mesiacov pribrala 25 kíl, ale vôbec jej na tom nezáležalo.

V septembri tohto roka, len niekoľko týždňov predtým, ako očakávala, že zomrie, však prišlo k zlomu. Lekári je povedali, že liečba zabrala. "Bola som v šoku, keď mi to doktori oznámili," uviedla Sue, ktorá si už plánovala, aké piesne majú zahrať na jej pohrebe.

Hoci je žena nadšená zo skvelej správy, teraz ju čaká boj s nadváhou. O pomoc už požadala aj terapeuta, ktorý jej má s nadbytočnými kilami pomôcť. Po tom, čo porazila rakovinu, by už to však mala byť malina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu