Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chlapec (14) na webe sledoval, ako masturbuje znudená žena!

Obvinená si zakrýva svoju tvár
Obvinená si zakrýva svoju tvár

CHELMSFORD - Dvojnásobná matka Claire Marquisová sa vydávala za zdravotnú sestru, aby do svojej sexuálnej pasti nalákala tínedžera. Sudca bol však zhovievavý a do väzenia ju neposlal.

Tridsaťtriročná žena sa s chlapcom zoznámila na internete, kde hrávala playstation a Xbox po sieti. Chcela ho zviesť, preto predstierala, že má 24 rokov a pracuje v nemocnici. Tínedžerovi posielala na mobil fotografie, na ktorých pózovala v požičanej rovnošate. Neskôr ju dokonca na webe sledoval pri tom, ako masturbuje.

Claire sa so svojou "láskou" chcela stretnúť aj osobne. Plánovala prenajať hotelovú izbu, aby mohli mať spolu intímny styk. To sa však nikdy neuskutočnilo.

Neprimeraný vzťah na diaľku trval rok a pol. Všetkému urobil koniec Marquisovej manžel, ktorý na jej lož prišiel náhodou. Ženu udal na polícii a taktiež informoval aj jej maloletého priateľa. Toho pravda ranila, pretože sa do Claire medzitým zamiloval.

Vinníčku za sexuálne trestné činy odsúdili na dvanásť mesiacov podmienečne a 200 hodín verejnoprospešných prác. Taktiež ju na desať rokov zaradili na zoznam sexuálnych delikventov.

"Vedome ste do svojich osídiel zlákali chlapca a hrali s ním emocionálnu hru. Jeho to rozrušilo a teraz trpí pocitmi úzkosti," vyhlásil sudca Christopher Ball. Naproti tomu ale ocenil fakt, že Marquisová mala dostatok zdravého rozumu na to, že osobné stretnutie nikdy nezrealizovala.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu