Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dcére pchali do úst chlpatého pavúka a do ucha hučali klaksónom!

James Kirman a Rachel Drinkellová
James Kirman a Rachel Drinkellová

GRIMSBY - Krutosť rodičov, ktorú páchajú na vlastných deťoch, niekedy doslova vyráža dych. Potvrdil to aj britský pár James Kirman a Rachel Drinkellová, ktorí svojmu dieťaťu strkali do úst pavúka.

Manželia si hrozný čin nahrávali na video. To zachytáva, ako malé dievčatko najprv kričí a potom už len bezmocne vzlyká po tom, ako ho rodičia rukami pridržiavajú na zemi. Potom jej ústa zapchali odporným článkonožcom.

Kirman a Drinellová týrali aj ostatné svoje deti. Do ucha im im hučali klaksónom a taktiež ich nútili, aby sa na nich pozerali ako súložia.

Otrasný prípad vyšiel najavo po tom, ako ich dcérku museli v nemocnici ošetriť kvôli popáleninám. Tie jej spôsobil súrodenec, ktorého matka s otcom donútili, aby sestričku držal v tesnej blízkosti radiátora. Týranie na deťoch podľa odborníkov zanechá trvalé psychologické následky.

"Svojich potomkov ste nemilosrdne vystavovali utrpeniu. Navyše ste všetko aj nahrávali, aby ste si to pre vlastné potešenie mohli pozrieť znova a znova. To je odsúdeniahodné," vyhlásil sudca David Tremberg pred vyhlásením rozsudku. Vinníkov odsúdili na 32 mesiacov nepodmienečne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu