Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kolaps v hračkárstve: Mladíka 10-krát poštípal jedovatý pavúk!

Chris
Chris (Zdroj: dailyecho.co.uk)

SOUTHAMPTON - Mladý Brit Chris Galton skolaboval v obchode s hračkami po tom, čo ho niekoľkokrát poštípal jedovatý pavúk, ktorý mu vliezol do kapucne.

Tridsaťjedenročný muž práve nakupoval s rodinou v predajni nábytku, keď v jednej chvíli ucítil štipnutie. Akonáhle zistil, že to bol pavúk, išiel do lekárne a kúpil si antihistaminiká.

Potom sa s manželkou a rodičmi vrátil do hračkárstva, aby kúpil dcére trojkolku. Nebezpečný hmyz však zaútočil opäť. "Au! Zase ma pohrýzol!," skríkol Chris, ktorý vzápätí potriasol oblečením, aby z neho zvierací útočník vypadol. Jeho otcovi sa pavúka podarilo chytiť.

"Potom si spomínam už len na to, ako som skolaboval a padol na zem. Bolo mi strašne teplo, mal som závrat a necítil som sa vôbec dobre," hovorí. Chrisova žena, ktorá pracuje ako zdravotná sestra, okamžite privolala záchranku. Po prevoze do nemocnice dali mladíkovi kyslíkovú masku a nechali si ho tam cez noc v prípade, že by utrpel alergickú reakciu.

"Už predtým ma uštipla osa, ale nikdy ma to ešte tak nebolelo," povedal Chris, ktorý si na krku a chrbáte narátal až desať vpichnutí. Hmyz, ktorý ho potrápil, je najjedovatejším pavúkom vo Veľkej Británii.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu