Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pri útokoch na dvojičky prišla o snúbenca: Som vlastne rada, že zomrel!

Fotka zúfalej Rachel po útokoch na dvojičky obletela celý svet, teraz si opäť užíva život plnými dúškami Zobraziť galériu (2)
Fotka zúfalej Rachel po útokoch na dvojičky obletela celý svet, teraz si opäť užíva život plnými dúškami

NEW YORK - Rachel Uchitelová (36) prišla počas teroristického útoku na dvojičky o snúbenca. Nedávno pri príležitosti desiateho výročia tejto tragickej udalosti denníku New York Post poskytla rozhovor, ktorý medzi verejnosťou vyvolal obrovskú vlnu nevôle a kontroverzie.

Čitateľom sa nepáčili myšlienky, ktoré vyslovila na adresu svojho milého, ktorý v osudný deň zahynul. "Myslím, že to bol osud. Andy mal vtedy zomrieť, pretože bol príliš dobrý. Som takmer šťastná, že sa to tak skončilo, toľko som sa od neho naučila," vyhlásila.

Rachel, ktorá sa do pozornosti médií dostala pred dvoma rokmi vďaka afére s golfistom Tigerom Woodsom, ďalej povedala, že jej život by vyzeral úplne inak, keby bol Andy stále nažive. Vraj tak boli ušetrení hádok a sporov, ktoré by možno po čase prišli a viedli by až k rozvodu. "Bola by som teraz tlstá žena v domácnosti a starala by som sa o tri deti."

Uchitelová sa bráni a tvrdí, že jej slová boli prekrútené a vytrhnuté z kontextu. Spomínaný denník plánuje preto zažalovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu