Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kanibal (21) narobil z geja mäsové guľky a video dal na internet!

ilustračné foto
ilustračné foto

MOSKVA/BRATISLAVA - Ruský kanibal Ivan L. sa priznal k zabitiu človeka, z ktorého mŕtvoly narobil rebierka a mäsové guličky. Na svoj kulinársky úspech bol tak hrdý, že zopár videoklipov umiestnil aj na internet. Bývalý kuchár sa polícii zveril, že mal neodolateľnú chuť na ľudské mäso.

Mladík z bohatej murmanskej rodiny našiel svoju obeť (32) na webovej zoznamke pre gejov. Nalákal ju do svojho bytu, kde ju nožom brutálne usmrtil a odrezal jej hlavu a nohy. Podľa vyšetrovateľa Fedora Bludenova mal v budúcnosti v úmysle zjesť najmenej desať ľudí.

Za vraždou sa údajne neskrývala nenávisť voči osobám s odlišnou sexuálnou orientáciou, ale predpoklad, že gejov bude ťažšie vystopovať, pretože svoje kontakty držia radšej v tajnosti. V tomto sa však zmýlil. Matka po zmiznutí syna zavolala políciu a poskytla im všetky podrobnosti o stránke na hľadanie partnerov, čo viedlo k zatknutiu vraha.

Mladíkovi v prípade, že ho uznajú vinným, hrozí za jeho čin až 15 rokov väzenia. Predtým však ešte prejde psychiatrickým vyšetrením, či je duševne spôsobilý predstúpiť pred súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu