Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Nepoučiteľný český lekár: Tesne pred zatknutím obťažoval ženy počas dovolenky!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

PRAHA - Ćeská polícia prešetruje informáciu, že lekár-tyran Jaroslav Barták (53) aj na rodinnej dovolenke v Turecku, tesne pred svojím zatknutím, sexuálne obťažoval turistky z hotela, kde býval. Z hotela ho pre neslušné správanie sa vykázali, musel si nájsť do konca dovolenky náhradné ubytovanie.

Barták pritom už vtedy vedel, že naňho jeho bývalé asistentky podali trestné oznámenia pre sexuálne obťažovanie a napadnutie. Polícia dodáva, že Barták sa po zatknutí a obvinení zrútil a bol hospitalizovaný. Podľa svedkov mal na izbe návštevu, popíjal víno a mal dobrú náladu.

"Očividne rátal s tým, že na poludnie uplynie lehota pre zadržanie a on pôjde z nemocnice domov," uviedol pre internetové vydanie denníka Mladá fronta DNES policajný zdroj. Do nemocnice si dokonca pozval novinárov na tlačový brífing. Nevedel, že počas svojho pobytu v nemocnici sa lehota pre jeho zadržanie prerušila. Polícia ho následne odviedla rozčúleného a v putách. Jeho tlačová konferencia sa neuskutočnila.

Spolumajiteľ modranskej polikliniky sa dostal do problémov po tom, čo si tento rok v júli na dovolenku na Filipínach odviezol osobnú asistentku Luciu a tam ju podľa jej slov niekoľkokrát brutálne napadol a nútil k sexu. Zachrániť ju musel až český veľvyslanec Josef Rychtar. Trestné oznámenia naňho podalo šesť mladých žien, ktoré zamestnal ako svoje asistentky. Jednou z nich je aj 27-ročné Slovenka Zuzana. V prípade uznania viny hrozí Bartákovi až desaťročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu