Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Matka nechala priateľa, aby synovi (2) vytrhal kliešťami zuby a nechty!

Jessica Carderová a otec chlapca Karl Roy Andersen
Jessica Carderová a otec chlapca Karl Roy Andersen (Zdroj: Daily Mail, )

MADISON/BRATISLAVA - Američanku Jessicu Carderovú (22) poslal súd do väzenia na 14 rokov za to, že nechala priateľa mučiť svojho dvojročného syna. Andrew Richards (28) mal pomocou klieští vytrhnúť chlapcovi dva zuby a nechty. Žena sa bránila tým, že bola tak nadrogovaná, že nevedela, čo jej priateľ robí.

Carderovú zatkli v jej dome v Hannoveri, štát Indiana, po tom, čo starí rodičia ohlásili, že ich vnukovi Karl Royovi Andersenovi chýbajú dva zuby a na tele má niekoľko škrabancov a modrín.

Spočiatku matka tvrdila, že keď sa prebudila a videla, čo Richards stvára, snažila sa ho zastaviť. Neskôr uviedla, že syn spadol a zuby si vyrazil. Nakoniec ale musela priznať, že nemala tušenie, čo sa deje, pretože bola pod vplyvom drog.

Sudkyňa Alison Frazierová nemala zľutovanie s Carderovou, ktorá napriek zraneniam nevyhľadala so synom lekársku pomoc. "Myslím, že ak rodič vidí svoje dieťa v takejto situácii, bežal by a nie kráčal pre pomoc," uviedla Frazierová.

Lekárska správa ukázala, Karl Roy trpel pri mučení "extrémnou bolesťou" a na odstránenie zubov bolo treba vyvinúť veľkú silu. Neexistuje teda spôsob, ako by si zranenia mohol spôsobiť sám.

Carderová začala s užívaním liekov na predpis a marihuany, keď mala 14 rokov. Ako 16-ročná z nej bola závislá narkomanka. Otec dieťaťa, taktiež Karl Roy Andersen, je vo väzení za falšovanie lekárskych predpisov a obchodovanie s liekmi.

Chlapec je teraz v starostlivosti svojich prarodičov, ktorí hovoria, že Cardovej na jej synovi vôbec nezáleží.

Richards sa pred súd za mučenie postaví budúci mesiac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu