Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pacientka súložila s psychiatrom na podlahe, po rokoch ho žaluje!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

LONDÝN - Britský psychiater mal intímny styk s jednou zo svojich pacientiek na podlahe svojej ordinácie, zatiaľ čo delegácia organizácie Ženský inštitút čakala vonku pred dverami. Prípadom sa teraz, po 23 rokoch, zaoberá tamojšia lekárska komora a súdy.

Steven Lomax aj jeho pacientka, ktorej dali fiktívne meno Slečna A, boli v čase pomeru v manželskom zväzku. Doktor jej v deň, kedy mali spolu prvýkrát sex, vykladal osud podľa astrológie a predpovedal, že "ju čoskoro stretne niečo nové". Žena poradňu navštevovala preto, lebo po absolvovaní viacerých chirurgických zákrokov trpela extrémne nízkym sebavedomím.

Z konzultácií, ktoré prebiehali v období február až máj 1988, sa však stali pravidelné milenecké stretnutia. S neverou sa Lomax i slečna A priznali svojim oficiálnym partnerom a začali spolu žiť. Keď sa po dlhých rokoch rozišli, žena psychiatra zažalovala za sexuálne obťažovanie.

"Flirtoval so mnou a rozprával mi oplzlé vtipy," vyhlásila na pojednávaní. Lomax poprel, že by so slečnou A mal pomer v čase, keď bola ešte jeho pacientkou. Pojednávanie pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu