Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Mladík sa v lietadle vymočil na 11-ročné dievčatko!

ilustračné foto
ilustračné foto

SYDNEY/BRATISLAVA - Na palube lietadla smerujúceho z Portlandu na letisko JFK v New Yorku prepukol chaos, keď sa údajne opitý mladík vymočil na spiace dievča. Jeho rodič mu takmer jednu vlepil, informoval denník New York Post.

Robert Vietze (18) cestoval so svojím otcom a sestrou, ktorí ho nechali na chvíľu samého, kým si odbehli na záchod. Mladík však príklad svojich príbuzných nenasledoval a svojmu močovému mechúru uľavil na sedadlá za sebou.

"Bol som opitý a neuvedomil som si, že jej cikám na nohu," povedal Vietze podľa policajných zdrojov a vyhlásil, že mal v sebe osem alkoholických nápojov.

"Prebudil som sa na krik muža, ktorý vyzeral doslova, že sa mu chystá jednu vraziť," povedal svedok, ktorý si neželal byť menovaný, na margo rozčúlenej reakcie otca dieťaťa.

Letušky dvojicu od seba oddelili a Vietzeho presunuli do zadnej časti lietadla. Spôsobený neporiadok sa snažili vyčistiť tekutým mydlom a upokojovali traumatizované dievča.

Personál si však veľmi nevydýchol, asi hodinu pred pristátím sa iný cestujúci sťažoval na bolesti v hrudi a zvracal. Letušky tak mali opäť kopec práce s tekutým mydlom.

Po pristátí eskortovali chorého cestujúceho do nemocnice a Vietzeho do väzby, z ktorej ho neskôr prepustili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu