Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Vyčúral sa do nádrže, vypustili milióny litrov pitnej vody!

Nádrž v Portlande Zobraziť galériu (4)
Nádrž v Portlande (Zdroj: msnbc)

PORTLAND/BRATISLAVA - Priemyselná kamera v americkom Portlande zachytila mladíka, ktorý sa minulý týždeň skoro ráno rozhodol uľaviť si na veľmi nevhodnom mieste. Kvôli jeho močeniu do rezervoára s pitnou vodou, ho museli celý vypustiť. Daňovým poplatníkom spôsobil škodu v prepočte okolo 22 700 eur.

Akonáhle si ochranka všimla mužov čin, zastavila ventily a upozornila príslušné úrady. Na druhý deň vypustili celú nádrž, v ktorej bolo 300-tisíc hektolitrov. Podľa Davida Shaffa zo správy troška moču v takom množstve by nikomu neublížila, ale nakoniec rozhodol "fuj faktor". Je vraj nechutné predstaviť si, koľko ľudí by si z tej vody urobilo nápoj.

Joshua Seater (21) sa priznal,  že konal hlúpo a ponúkol sa napraviť škody, ktoré spôsobil. "Nevadilo by mi za to zaplatiť, ale momentálne som bez práce. Som ochotný nastúpiť na verejnoprospešné práce, pretože mám zlý pocit." 

Policajný seržant Pete Simpson uviedol, že tejto nešťastnej udalosti sa dalo predísť, keby si bol mladík zvolil radšej kríky. Seater za svoj skutok čelí obvineniu z priestupku a pokute.

Mladík močil do pitnej vody

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu