Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Primátor zatočil s arogantným vodičom: Zdemoloval mu auto

Primátor Vilniusu vzal spravodlivosť do vlastných rúk. Zobraziť galériu (7)
Primátor Vilniusu vzal spravodlivosť do vlastných rúk.

VILNIUS/BRATISLAVA – Primátor litovského Vilniusu si vyšliapol na vodičov, ktorí nerešpektujú dopravné predpisy v meste. Stratil trpezlivosť, nasadol do obrneného transportéra a originálnym spôsobom zakročil proti arogantným porušovateľom zákona.

Hlavná ulica v litovskom hlavnom meste sa v sobotu stala dejiskom skutočne jedinečného divadla. Za všetkých arogantných šoférov si to zlizol Mercedes odstavený v pruhu pre cyklistov, keď ho sám primátor Arturas Zuokas pridlávil armádnym vozom. „Takto dopadnete, keď zaparkujete nezákonne!“ vyhráža sa vo videu.

Primátor tak zareagoval na sťažnosti od občanov, ktorí sú nespokojní s majiteľmi predovšetkým luxusných áut. Tí parkujú, kde sa im zachce. „V poslednom čase drahé autá parkovali na miestach, kde je parkovanie zakázané... Tank je dobrým nástrojom na riešenie problémov s nepovoleným parkovaním,“ uviedol. Majiteľ rozbitého auta pri pohľade naň zostal len v nemom úžase. „Nabudúce zaparkujte v súlade so zákonom!“ poradil mu primátor a podal mu ruku.

Po demolačnej akcii vzal Zuokas metlu a sám odpratal rozbité sklo a nečistoty z cesty. Či jeho výstražný manéver bude mať pozitívny efekt, sa však uvidí časom.

Boj s arogantnými vodičmi

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu