Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dokázal nemožné: Vodič zaparkoval na mieste menšom ako jeho auto!

Vodičovi rozhodne nechýbala trpezlivosť
Vodičovi rozhodne nechýbala trpezlivosť (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - New York je rušné veľkomesto, kde je takmer nemožné nájsť voľné parkovacie miesto. Miestni obyvatelia preto využívajú čo i len sebemenší priestor medzi dvoma autami, aby mohli zaparkovať. Presne tak ako to minulý štvrtok predviedol vodič strieborného sedanu v Brooklyne.

Muž, ktorého pri parkovaní natočila bezpečnostná kamera, preukázal naozaj veľkú dávku trpezlivosti. Hoci voľné miesto bolo o niečo menšie ako jeho auto, postupne sa mu do neho podarilo vtesnať. Jazdil spredu dozadu a kolesami otáčal iba o centimetre.

Pri svojom parkovacom výkone ľahko posúval okolitými autami, ako SUV pred sebou, tak aj minivanom za sebou. Zvedaví okoloidúci sa zastavovali, aby sa presvedčili, či vodič pri svojej zdanlivo márnej snahe uspeje.

"Cestou do práce som zbadal auto, ktoré bolo veľmi tesne napasované medzi dvoma okolitými vozidlami. Keď som potom večer dorazil domov, bolo preč, ale obe okolité autá tam stále stáli. Bolo to zvláštne, skontroloval som teda svoju bezpečnostnú kameru," povedal pre server Gothamist Newyorčan, ktorý zverejnil kuriózne video na internete.

Ako je na videu vidieť, spomínaný vodič z malého priestoru okolo piatej popoludní naozaj vyšiel. Cestu von so svojím autom našiel rovnakým spôsobom ako predtým.

Parkovanie medzi dve autá

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu