Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dievčatko (10) zabila rodina, vzalo si nanuk bez dovolenia!

Ame zabila vlastná rodina
Ame zabila vlastná rodina (Zdroj: azfamily.com)

PHOENIX/BRATISLAVA - Rodina amerického dievčatka, ktoré našli v kufri mŕtve, tvrdí, že dieťa zomrelo pri hre na skrývačku. Podľa vyšetrovateľov sa však Ame Dealová udusila po tom, čo ju v ňom zamkla vlastná rodina, pretože si bez ich vedomia vzala z mrazničky nanuk.

Polícia vo Phoenixe uvádza, že Ameina babička, teta a sesternica sa na dieťati pravidelne dopúšťali násilia, ktoré vyvrcholilo jeho smrťou 12. júla.

"To dieťa zomrelo rukami tých, ktorí mu mali poskytnúť lásku a starostlivosť ... V tomto prípade sa obrátili žalúdky aj niektorým z našich najskúsenejších detektívov," povedal hovorca polície seržant Trent Crump vo vyhlásení zverejnenom na internetových stránkach mesta.

Dôvod Aminej smrti sa podľa policajnej správy až do 28. júla uvádzal ako neznámy. Nakoniec však jej sesternica Samantha Allenová (23) a jej manžel John (23) pripustili, že dieťa do kufra zamkli. John bol údajne nahnevaný na Amy, pretože si vzala zmrzlinu z mrazničky, uviedol portál azfamily.com.

Dvojicu budú súdiť za vraždu prvého stupňa. Smutné na prípade je, že hoci susedia o násilí na dievčatku tušili, nepodnikli žiadne kroky na jeho záchranu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu