Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Česko-slovenský gang mal v továrni kilogramy viagry!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PRAHA - Gang bývalých športovcov z Česka a Slovenska sa v týchto dňoch podarilo rozložiť polícii. Skupina prevádzkovala tajnú továreň neďaleko Zlína a vyrábala v nej anaboliká, ale aj prípravky na erekciu. Špeciálne jednotky zaistili doslova státisíce tabliet!

Zadržali a obvinili osem Čechov a troch Slovákov, informoval hovorca Útvaru pre odhaľovanie organizovaného zločinu Pavel Hanták. Gang nepôsobil len na území oboch krajín, ale "podnikal" aj v ďalších štátoch EÚ.

V tajnej továrni sa našli stroje na výrobu tabliet a miešanie zmesí, stroje na plnenie liekov a ampúl a množstvo hotových tabliet, okrem iného aj 24 kilogramov liekov na potenciu. Kriminalisti žasnú nad veľkosťou celého prípadu.

Zaistili aj pol milióna korún v hotovosti. Gang, zložený z bývalých kulturistov, trénerov, športovcov a organizátorov, sľuboval zákazníkom splnenie ich snov, či už v sexuálnej, alebo športovej oblasti.

Biznis mali do podrobností premyslený. V príbalových letákoch ku látkam popisovali, koľko ich treba užiť, kedy ich treba vysadiť aj ako zatajiť ich prítomnosť v organizme. Za nedovolenú výrobu týchto látok si členovia skupiny môžu posedieť až 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu