Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Výherca 161 miliónov ušiel z domu, ľudia od neho pýtali peniaze

Colin a Christine Weirovci
Colin a Christine Weirovci

LARGS - Colin Weir (64) vyhral minulý týždeň rekordných 161 miliónov libier (184 miliónov eur). Odvtedy sa paradoxne jeho život zmenil na nočnú moru. Denne dostáva desiatky listov od ľudí, ktorí od neho pýtajú peniaze.

Britská pošta pritom potvrdila, že na neho v triediarni čakajú ďalšie stovky listov. Colin so svojou ženou Christine (55) a deťmi preto odišiel do Španielska

Manželia sa o  tom, že vyhrali najvyššiu čiastku v britskej lotérii Euromillions, aká kedy bola vyplatená, dozvedeli minulú stredu. Na prekvapenie mnohých sa rozhodli zverejniť svoju identitu, aby nemuseli klamať svojej rodine a priateľom.

Ako však sami priznali, bola to obrovská chyba. Ľudia z celej Veľkej Británie ich teraz totiž z najrôznejších dôvodov žiadajú o malý či väčší finančný príspevok. "Každý deň im chodia desiatky listov a na pošte na nich čakajú ďalšie. Náš manažér sa rozhoduje, či ich vôbec máme doručiť," povedal miestny poštár.

Rodina sa z upršanej Británie presťahovala do slnečného Španielska, kde si na barcelonskom futbalovom štadióne Nou Camp plánuje kúpiť súkromný box. Colin sa chce okrem toho vybrať na cestu okolo sveta a konečne si začať užívať výhru, ktorá im doteraz prinášala viac problémov ako radosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu