Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muž vyhral 1,6 milióna, aj tak býva s mamičkou!

Neil s priateľkou Debbie Zobraziť galériu (2)
Neil s priateľkou Debbie (Zdroj: swns.com)

LONDÝN/BRATISLAVA - Väčšina víťazov lotérie by výhru 1,6 milióna libier (cca 1,8 milióna eur) využila na kúpu nového domu či nejakej inej luxusnej "drobnosti". Neil Barker (37) je však iný, stále žije spolu so svojou matkou Margaret (77) a peniaze rozhodne neutráca.

Neil sa v januári podelil o 4,8 milióna s ďalšími tromi výhercami a o týždeň dal v zamestnaní výpoveď. V jednom z hotelov v anglickom Somersete dovtedy pracoval ako kuchár. Namiesto výdavkov na bujaré oslavy zobral matku na skromný výlet k cintorínu z prvej svetovej vojny, kde chcela navštíviť hrob svojho príbuzného.

Muž sa zatiaľ nedostal ani k renovácii rodného domu, ktorý je v takom stave, ako keď vyrastal a jeho priateľka Debbie Williamsová (35) zostáva žiť vo vlastnom byte.

Baker sa chce hlavne venovať dvom najdôležitejším ženám v jeho živote a nájsť si na ne čas, pretože roky neuveriteľne letia. Nevidí dôvod na prehnané míňanie peňazí, ktoré podľa neho nemá žiadny zmysel. Jaguar, na ktorom jazdí už desať rokov, potrebuje iba niekoľko malých opráv a to je všetko. 

"Moja mama a otec vždy hovoril, že ak si niečo nemôžeš dovoliť, nemal by si to mať, a tieto slová mi vždy dobre poslúžili," dodáva Neil.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu