Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muža nechali letieť v pančuškách a lodičkách!

Zobraziť galériu (2)

SAN FRANCISCO - Jednému cestujúcemu dovolili nastúpiť do lietadla iba v dámskych plavkách, priehľadnom svetríku, pančuškách a lodičkách. Pri druhom však boli problémom jeho príliš voľné nohavice. Leteckú spoločnosť U.S. Airways teraz obviňujú z pokrytectva.

DeShonovi Marmanovi vraj nohavice príliš ovísali a bolo mu vidno "priveľa kože". Športovca o pár dní nato zatkla polícia a obvinila ho z obštrukcie a vzbudzovania verejného pohoršenia, pretože si džínsy odmietol vyhrnúť vyššie. Keďže pri zatýkaní kládol odpor a zranil jedného z policistov, čelí i obvineniu z napadnutia.

Prípad je o to šokujúcejší, že iba šesť dní predtým nechali americké aerolinky letieť postaršieho muža, ktorý bol takmer nahý. Viacero pasažierov letu z Floridy do Phoenixu sa dokonca na nevhodnosť jeho oblečenia sťažovalo. "Je to neuveriteľné, že ho tak nechali nastúpiť na palubu lietadla," povedala Jill Tarlowová (40), ktorá si muža odfotografovala.

Hovorkyňa U.S Airways rozhodnutie spoločnosti obhajovala. "Nemáme určený presný dres kód. Pokiaľ pasažierovi nevidno intímne partie, je to v poriadku. A jemu ich podľa nášho názoru vidno nebolo."

Marmanov právnik aerolinky obvinil z rasovej diskriminácie. Údajne má totiž k dispozícii video, ktoré dokazuje nevinu jeho klienta. "Len to dokazuje, akí sú to pokrytci. Belocha nechajú letieť takmer nahého, ale na DeShonovi, ktorý je pôvodom Afro-Američan, im vadili voľné nohavice," povedal Joe O'Sullivan. Súdne pojednávanie je odročené na 18. júla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu