Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hororový piknik: Labrador dohrýzol chlapčeka (3)!

Logan Trim po útoku Zobraziť galériu (3)
Logan Trim po útoku (Zdroj: bnps.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Rodinný výlet sa zmenil na nočnú moru, z ktorej sa malý Logan Trim bude spamätávať ešte dlho. Chlapcovi zostane pravdepodobne jazva na celý život po tom, čo na neho zaútočil čierny labrador a pohrýzol ho do tváre. Ošetrenie v nemocnici si vyžiadalo 40 stehov.

Lara Slingsbyová (22) z anglického mesta Poole sa vybrala so svojimi rodičmi a dvomi synčekmi na piknik do miestneho parku. Asi 12 metrov od nich sa posadila žena s labradorom a malým šteniatkom, zbadala ich a usmiala sa. Matka s Loganom vykročili k nej. 

"Položila som ruku na psa, nechala ho oňuchať ju a potom som pohladkala šteniatko. Nevidela som presne, čo sa stalo, ale Logan neurobil nič, čím by ho vyprovokoval. Začula som už len krik a vrčanie. Keď som sa obzrela, Logan ležal na zemi a pes na ňom," popisuje situáciu Lara.

Podľa matky žena okamžite strhla psa a začala sa ospravedlňovať. Kým Lara odniesla zakrvaveného a šokovaného synčeka na lavičku, majiteľka privolala sanitku, ktorá chlapca previezla do nemocnice. 

Logan sa v súčasnosti zotavuje zo zranení, ale stále máva nočné mory. Podľa expertov je útok o to šokujúcejší, že labradori sú známi svojou pokojnou povahou a priateľským správaním k ľuďom, ale aj ostatným psom. Polícia začala vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu