Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladík si pred rokom vytvoril parte, na deň presne zahynul!

Na obe autá bol príšerný pohľad Zobraziť galériu (2)
Na obe autá bol príšerný pohľad

BRATISLAVA/HLUBOKÁ NAD VLTAVOU - Tragická nedeľná nehoda, pri ktorej neďaleko Hlubokej nad Vltavou zahynuli štyria ľudia, je obostretá rúškom tajomstva. Ľuboš (19) na športiaku pri nej vošiel do protismeru a zmietol policajné auto s troma ľuďmi.

Náraz zmenil obe autá na pokrútené kusy šrotu, športový Opel Calibra začal navyše horieť. Zahynuli všetci štyria aktéri zrážky, mladý Ľuboš, dvaja policajti z druhého auta aj násilník, ktorý predtým zranil svoju sestru a ktorého viezli do cely. 

Prípad najprv vyzeral ako tragická, ale náhodná udalosť. Je to však naozaj tak? Ľuboš totiž pred rokom uploadol na Facebook svoje vlastné fiktívne parte s dátumom 12. jún 2010! V ten deň sa totiž rozišiel s priateľkou, ktorú ľúbil. "Laska nezomiera, nuda áno," napísal na parte. Zahynul 12. júna 2011.

Policajti tvrdia, že pravdepodobne ide o krutú hru osudu a nie o samovraždu. "Po výsluchu príbuzných, rodiny aj jeho priateľky nič nenasvedčuje tomu, že by si tento mladík chcel siahnuť na život. Mal naplánované, čo bude robiť na druhý deň. Plánoval prázdniny," uviedla policajná hovorkyňa Lenka Holická.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu