Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vystrašení Slováci v Kanade: Na záhrade im zastrelili psa!

Dievčatko sa už so svojim maznáčikom nepoláska Zobraziť galériu (2)
Dievčatko sa už so svojim maznáčikom nepoláska

BRAMPTON - Neuveriteľnú traumu zažila slovenská rodina žijúca pri Toronte. Udalosť, pri ktorej im neznámy páchateľ surovo zastrelil psa Mickeyho, prežíva citlivo celé mesto.

Dvojročného yorkširského teriéra si šesťročná Sára priniesla zo Slovenska do Bramptonu v Kanade počas veľkonočných sviatkov v roku 2009. Rodina ho vnímala ako symbol domoviny, poslúchal na príkazy v slovenčine aj angličtine. Incident sa odohral ešte pred dvoma týždňami, keď rodina sedela spoločne pred obrazovkou a sledovala kráľovskú svadbu. Okolo deviatej večer začal pes štekať na záhrade, tak sa išli pozrieť čo sa deje. Vtom sa im naskytol hrôzostrašný pohľad.

Pes ležal nehybne na zemi v kaluži krvi. Manžel Aman sa zviera ešte snažil zachrániť tým, že ho rýchlo zobral na neďalekú veterinárnu kliniku, no už bolo neskoro. „Je ťažké nahradiť Mickeyho, nikdy nikoho neobťažoval,“ vyhlásila matka Arana. „Toto je jedna z najbezpečnejších štvrtí v Bramptone, aj to bol dôvod, prečo sme sa sem presťahovali," dodala. Pes podľa polície podľahol zraneniam po strelnej zbrani. Pracuje však aj s verziou, že mohol prekvapiť útočníka pri inom trestnom čine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu