Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Na šatách údajnej obete bývalého šéfa MMF boli stopy spermy

Dominique Strauss-Kahn
Dominique Strauss-Kahn (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Údajná obeť bývalého šéfa Medzinárodného menového fondu (MMF) Dominiqua Straussa-Kahna - chyžná z newyorského hotela - mala údajne na odeve stopy spermy. Dnes o tom informovala internetová stránka atlantico.fr.

Stopy spermy sa našli pri analýze DNA, ktorej výsledky by v krátkom čase mali byť zverejnené. Internetová stránka sa odvoláva na správu newyorskej polície, ktorú v nedeľu dostali francúzske úrady.

Podľa informácií médií vyšetrovatelia preskúmali aj kus koberca, na ktorý mala mladá žena vypľuť obsah úst po nútenom orálnom sexe, uviedla agentúra DPA.
      
Bulvárne noviny Paris Match napísali, že večer pred údajným kriminálnym činom Straussa-Kahna videli v drahej reštaurácii s neznámou mladou dámou. Objednal fľašu vína bordeaux.
      
Doteraz nie je známe, aké súkromné dôvody priviedli Straussa-Kahna do New Yorku. V sobotu obedoval so svojou dcérou Camille, ktorá si tam robí doktorát. Obhajcovia Straussa-Kahna medzitým nasadili detektívov, aby preverili súkromný život afroamerickej chyžnej, ktorá obvinila politika z pokusu o znásilnenie.

Straussa-Kahna obžalovali, že 14. mája napadol chyžnú v hoteli na Times Square a nútil ju k orálnemu sexu. Prepustili ho na kauciu niekoľko miliónov dolárov a teraz je za prísnych podmienok v domácom väzení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu