Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Išli predať krv, dcéry nechali v stane bez jedla a vody!

Stan slúžil dievčatám ako príbytok Zobraziť galériu (3)
Stan slúžil dievčatám ako príbytok

UNION COUNTY - Mladý pár z Floridy polícia vyšetruje po tom, čo ich dve dcéry vo veku 3 a 4 roky našli žiť v stane vedľa pojazdného domu bez akéhokoľvek jedla a tekutín. Rodičia ich podľa vlastných slov síce "nechali napospas osudu", ale tvrdia, že je to v poriadku, pretože sa o nich staral ich pes.

"Bol to otrasný pohľad," okomentoval záležitosť poručík Lyn Williams z úradu šerifa v Union County. "Prvou vecou, na ktorú sa deti pýtali, bolo jedlo a pitie."

Mark (25) a Kathy Tuckerová (26) prišli do mesta Gainesville na kliniku liečby drogových závislostí. Ich rodinný priateľ kontaktoval políciu po tom ako videl, že manželia opustili dom bez svojich detí. Podivný párik sa vybral do neďalekého zdravotníckeho centra, kde sa pokúsil predať krvnú plazmu.

Policajti našli obe dievčatá v lese pričom mali na sebe iba pyžamo. Boli špinavé, hladné a smädné, nič vážnejšie sa im však našťastie nestalo. Tuckerovci majú ešte jednu dcéru, tá bola ale v tom čase v škole. V ich dome sa v ten deň nachádzala stará matka dievčat, tá však nebola v stave, aby sa o ne dokázala postarať. Podľa polície pravdepodobne ani nevedela, kto sú.

Manželov minulý štvrtok zatkli a obvinili zo zanedbania starostlivosti o dieťa. O obe dievčatá sa až do odvolania starajú ich príbuzní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu