Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Taxikár vylúpil benzínku, pomáhali mu jeho štyri deti

Ilustračné Foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné Foto

KUALA LUMPUR- Aj s manželkou a piatimi deťmi vrátane dojčaťa sa vydal na lúpež Malajzijčan (49). Na čerpacej stanici ohrozovali personál mečmi a nožmi a nakoniec si odniesli cigarety a čokolády, oznámila dnes podľa agentúry AFP miestna polícia.

"Ide o šialený prípad," vyhlásil veliteľ polície v štáte Johor na juhu krajiny. Upresnil, že lupič je vodičom taxi a so služobným vozidlom sa v sobotu vydal aj na zločineckú výpravu.    

"Zatiaľ čo jeho žena s dojčaťom čakala v taxíku, muž vzal ostatné štyri deti do akcie. Jedno z nich, osemročné, stálo vonku na stráži s mečom v ruke," popísal policajt sobotňajšiu akciu podarenej rodinky. Tri deti odprevadili svojho otca do predajne čerpacej stanice, všetci boli vyzbrojení mečmi a Parangami (dlhými nožmi sa zahnutými čepeľami); ukradli štyri krabičky cigariet a niekoľko čokolád," dodal.    

Zburcovaná polícia sa pokúsila zlodeja zastaviť, muž sa ale okolo seba oháňal svojou zbraňou a potom sa mu podarilo aj s taxíkom ujsť. Po 15 kilometroch naháňačky sa však strážcom zákona vzdal.    

"Zhabali sme šesť mečov, jeden kuchynský nôž a palicu," vypočítala svoju korisť polícia, ktorá nakoniec vo väzbe nechala len hlavu rodiny a ostatných prepustila.    

Vyšetrovanie ukázalo, že nešlo o prvú akciu zlodejskej rodiny. Rovnakú pumpu prepadli v piatok - ich korisťou boli opäť cigarety a potraviny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu